fredag den 17. august 2012

Lalandia Rødby - Torsdag d. 19 juli 2012

Torsdag sov vi længe. Som i rigtig længe. Vi vågnede først da kl. var 10:30. Ved ikke lige hvad der skete men vi havde åbenbart alle sammen lige brug for at sove. Vi var i hvert fald udhvilede da vi vågnede.



Fordi vi vågnede så sent, besluttede vi os for at droppe badeland i dag og i stedet gik vi i Monkey Tonkey Land. Det havde regnet om natten så der var masser af vandpytter som Victor ville løbe igennem.



Vi var igen inde i spillehallen og bruge lidt penge. Jeg ved ikke hvor meget vi endte med at bruge derinde men det var pænt meget. Men så længe vi alle havde sjovt gør det ikke så meget.


Der var også en udendørs legeplads som vi gik ud på. Vejret var jo lækkert så det skulle udnyttes. Der stod en guldgraver-ting som man kunne finde guldstykker nede i. Hvis man fandt 15 kunne man få en medalje. Det skulle Daniel lige prøve. Han ville gerne have Victor med men det fangede ikke hans opmærksomhed. Så vi gik over til legetingene i stedet for.





Daniel blev tilbage og ledte efter guld. Og sørme om han ikke fandt 15 guldstykker. Så han var inde og bytte dem til en medalje, som Victor fik. Hvad gør man ikke for de kære børn. Så var det også tid til at vi begav os hjemad for at spise aftensmad. Så var det godt man havde sin far med som kunne bære en.



Da vi først vågnede så sent sov ungerne ikke til middag i dag, og det betød at de blev trætte hurtigt. Så de kom tidligt i seng i dag og vi fik pakket vores ting og ryddet lidt op, og så stod den bare i hyggens tegn bagefter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...